_tilbage igen

Det er længe siden.....  sidste år, har jeg været ved Alt for damerne/ ALT Interiør. Jeg mødt en masse dejlige mennesker og elsket at være en del af den redaktion . Men en del af mig var også frustreret. Den lille iværksætter i mig, savnede at have frihed og mulighed for at lave forskellige projekter. Projekter jeg kan bruge en masse tid på og ligge hjerte i, så kvaliteten og indholdet bliver som jeg kan lide det. 

Derfor valgte jeg at blive selvstændig igen og har nu gang i flere skønne dejlige projekter. Det er fantastisk ! _Og denne blog er jo virkelig blevet forsømt, men det skal der laves om på. Tænker i skal have en masse af min ynglings billeder, lavet over den sidste tid, samt et kik og indblik til havd jeg går og laver lige nu. Håber i vil kikke  med.....

Foto: Peter Kragballe, Styling af mig, Camilla Tange Peylecke.