Bolig indretning

Bolig indretning, WE, særlige sager, Interiør

_at home with Laila

Dette er ikke en boligrepotage til et magasin, den er kun til jer. Jeg har fået lov, via mine billeder, at vise jer rundt i Lailas forunderlige lejlighed. Laila er den fantastiske dame, Line kender og vi lånte ting ved, til billederne af vores piger. Laila lever her i sin Vesterbro lejlighed imellem alle sine fund og kreationer, uden telefon eller computer. Har syet og samlet hele sit liv, bare fordi hun ikke kan lade være ….

Jeg håber i vil tage godt imod denne, noget anderledes boligrepotage. Og i vil lader jer inspirerer af Laila__ ikke fordi jeg tænker vi alle skal bo blandt dukker og tyl. Men jeg håber i vil blive inspireret til at bo originalt, særligt og omgivet med ting i holder af.  

Fotorepotage, Interiør, Bolig indretning

_at home with Lena Børre

Lena.PlaceDeBleu.23.jpg
Lena.PlaceDeBleu.26.jpg
Lena.PlaceDeBleu.24.jpg
Lena_place de bleu_rettet_1.JPG
Lena.PlaceDeBleu.30.jpg
Lena.PlaceDeBleu.04.jpg

Lena er designer bag Place de bleu's fine sager. Lena har igennem mange år arbejdet med de former og farver der er kendetegnet for Place de blues produkter. Det var så  inspirerende at besøge Lena og se hvordan hele processen bag produkterne var tilstede i familiens byhus. Både i form af skitser, malerier, de færdige puder og ikke minst farveholdningen i hele hjemmet.

Jeg ønsker mig en lige så fin cedertræs væg. OG den lille fine gamle wc lampe, der hos Lena har fået nyt liv i hendes køkken, måtte også gerne bo ved mig. smil

Se mere fra Lena's hjem i det nye Bolig Liv. /Foto : Charlotte Schmidt Olsen